[VIDEO] Met deze mindset maak je zelfs de btw-aangifte leuk

Het was juli 2018 toen ik voor het eerst mijn btw-aangifte deed. Een boekhoudprogramma had ik niet. Ik moest het doen met een Excel-bestandje en verdwaalde bonnetjes. Wat ik me ervan herinner? Dat ik het een frustrerend klusje vond en dat het lang duurde. Té lang. Tegelijkertijd besefte ik me dat die btw-aangifte de komende tijd ieder kwartaal zou terugkomen. Want een boekhouder wilde ik nog niet; eerst het maar eens zelf onder de knie krijgen. Maar dat er wat moest veranderen, was me duidelijk.

Daarom bedacht ik gaandeweg een werkwijze die wél snel is. Met een mindset waarin ik iedere 3 maanden het moment benut, in plaats van ertegenop te zien. Benieuwd hoe ook jij dit kunt bereiken? Bekijk mijn video waarin ik je praktische tips geef om er een feestje van te maken.

Plaats een reactie