[VIDEO] Met deze mindset maak je zelfs de btw-aangifte leuk

Ik weet het nog goed: mijn eerste btw-aangifte was frustrerend. Het kostte veel tijd. Té veel tijd. Gaandeweg stelde ik een werkwijze samen die snel én nuttig is; met een positieve mindset. Wil jij vanaf nu ook ieder kwartaal dit moment benutten in plaats van ertegenop zien? Bekijk mijn video en ontdek hoe je er een feestje van maakt.

Uit je hoofd, in de actiemodus: 4 krachtige tools

Je wilt iets groots neerzetten. Groeien. Impact maken. Daarvoor heb je een grandioos idee; je voelt passie als je eraan denkt. Of misschien is het puur de gedachte aan jouw missie die een vuur ontsteekt. Hoe dan ook, je ziet het liever vandaag dan morgen werkelijkheid worden. Maar het idee is in jouw hoofd zo groots geworden, dat je niet meer weet waar je moet beginnen. En daarom begin je maar gewoon niet. Je staat stil. Herkenbaar? Dan is dit jouw signaal om in de actiemodus te komen!

Van aanmodderen naar missie: mijn verhaal

Al die tijd voelde ik het: ik heb hier wat te doen op aarde. Ik mag mijn kracht inzetten voor een betere wereld. Ik heb een missie. Dondersgoed wist ik het, wanneer ik met die missie bezig was. Dan kreeg ik energie, voelde ik een vuurtje 🔥 Dan was ik niet te stoppen. Maar wat die missie precies is? Dat wist ik lange tijd niet onder woorden te brengen. Tot vorige week: toen was het daar. Maar denk maar niet dat het er zomaar was. Er ging een heel proces vooraf, waarover ik je meer vertel in deze blog.

[VIDEO] Beweeg om je missie te leven

Je missie leven kan spannend zijn. Je moet er misschien wel dingen voor doen die je niet eerder hebt gedaan. Omdat jouw plannen groots en mooi zijn. Maar juist die spanning kan ervoor zorgen dat je stil blijft staan. In deze video deel ik hoe ik uit mijn hoofd, in beweging kwam.